Nacht van de Wijn presenteert: Druif van het Jaar Verkiezing!

Het aftellen is begonnen! Over enkele weken vindt de vierde editie van de 'Nacht van de Wijn' plaats in Utrecht. De plek waar alle wijnliefhebbers hun hart kunnwn ophalen vanaf 16:00 uur, een ideale start voor je vrijdagmiddagborrel!

Deze jaarlijkse viering van wijn en gezelligheid strijkt neer in De Werkspoorkathedraal, een karaktervolle industriële setting in hartje Utrecht. Het evenement is niet alleen een paradijs voor wijnliefhebbers, maar ook een uitgelezen kans voor fijnproevers om heerlijke hapjes te proberen, en zelfs een dansje te wagen.

Met het thema 'Future of Wine' richt het festival zich op duurzaamheid in de wijnwereld. Verwacht biodynamische wijnen, duurzame verpakkingen en innovatieve ideeën zoals herbruikbare wijnflessen. Helemaal van nu natuurlijk! 

Maar laten we het even hebben over dé wedstrijd van het festival: de 'Druif van het Jaar' verkiezing. Tot 28 oktober kunnen wijnliefhebbers hun stem uitbrengen op hun favoriete druif via de website. Vorige winnaars zijn de pinot noir, riesling en pinot grigio. Wie wordt de favoriete druif van dit jaar?

Wij zijn namens AndGrapes dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van deze verkiezing. Naast de spannende bekendmaking zullen we ook op het festival aanwezig zijn met andere toffe activiteiten, zoals een workshop blenden en 'wijnflesblowen'.

Heb je je ticket al? Wees er snel bij en reserveer ook alvast je plekje voor een proeverij. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij dit wijnfestijn!

Dus, welke druif krijgt jouw stem?

Aroma's

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Volg ons op
instagram

andgrapesnl