Hallo!
*Schudt de hand*

Bellen

(+31) 630061660

Mailen

cheers@andgrapes.nl

Langskomen?

Andgrapes

Is gevestigd in Utrecht.

Samenwerken met andgrapes?

Hey daar! Heb je interesse in onze diensten of zie je een samenwerking met ons wel zitten? Laat dan gerust een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen brengen wij de wijnnieuwsgierige een verfrissende sip-sensatie!

Waarom samenwerken met AndGrapes?
Bereik: Ons platform, inclusief social media trekt maandelijks meer dan 30.000 bezoekers, allemaal met een passie voor wijn.
Expertise: We combineren onze diepgaande kennis van wijn met onze expertise in digitale marketing, aangeboden door onze zusteronderneming The Harvest Studio.
Community: Met een groeiend aantal volgers en interacties op sociale media bouwen we elke dag verder aan een community die waarde hecht aan kwaliteit, kennis en de schoonheid van wijn.

Hoe kunnen we samenwerken?
Gepersonaliseerde brandpage
: vergroot je online zichtbaarheid en vertel je unieke verhaal via een op maat gemaakte pagina op ons platform.
Inhoudelijke campagnes: denk aan onze maandelijkse wijnselecties, seizoensgebonden specials of andere thematische content waarin jouw merk centraal kan staan.
Online adverteren: bereik een specifieke doelgroep via gerichte online campagnes, zowel op AndGrapes als via onze sociale mediakanalen.
Gebaseerd op de huidige markt!
Ontvang nu onze whitepaper waarin we je meenemen in de nieuwste trends op het gebied van wijnmarketing. Deze whitepaper biedt inzicht en inspiratie voor elke wijnprofessional.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan nu een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden voor zowel AndGrapes als The Harvest Studio te verkennen. Onze experts staan klaar om samen met jou de perfecte strategie te bedenken.

Plan direct een afspraak in met onze campagne heldin, Annemiek.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Let's have a good one

Let's have a good one

Let's have a good one