Jouw online wijnencyclopedie.

AndGrapes wil wijn met haar wijn totaalplatform toegankelijk maken op een nieuwe, speelse manier. Dit doet AndGrapes door middel van een opvallende, kwalitatieve content, met een vleugje humor. Hiermee speelt het in op de steeds jonger wordende wijn geïnteresseerden.

Dit zijn wij.

AndGrapes is het wijnplatform voor de wijn nieuwsgierige en wijnliefhebber.

AndGrapes is opgericht in 2022. Annemiek Hummelink, eigenaar en wijn-gecertificeerd, zag samen met haar partner, Mick van Galen, een explosie van wijn nieuwsgierigen tijdens, maar ook na de coronapandemie. Gedreven door hun eigen ondernemerschap en passie voor wijn, zijn zij gaan bouwen aan AndGrapes.nl. Een totaalplatform voor iedereen die van dit prachtige product houdt. Bij AndGrapes richten we ons naast wijnliefhebbers ook op mensen met weinig tot geen wijnkennis. Want ook wie nu nog weinig van wijn weet, zal door AndGrapes kennis maken met en worden geënthousiasmeerd over de fantastische wereld
van wijn.

Meet the team

Let's have a good one

Let's have a good one

Let's have a good one

& waarom?

Bij AndGrapes geloven wij dat je met een laagdrempelige en heldere manier van informeren iedereen kan bereiken.  Dus: korte, heldere teksten, voorzien van wijnjargon en een hoge entertainmentwaarde.

Maar...

Wij begrijpen óók als geen ander dat wijn maken ambacht is. Het is een fantastisch product, dat vanaf het moment van planten groeit door vakmanschap, passie en liefde voor product en natuur. Deze kernwaarde staat bij AndGrapes te allen tijde centraal.