WINACTIE: 🥂TIJD VOOR CHAMPAGNE! 🥂

Lieve wijnliefhebbers en fijnproevers, bij elke like, comment en share hebben we jullie enthousiasme, steun en liefde gevoeld. Mede dankzij jullie hebben we het magische aantal van 1000 volgers op @andgrapesnl bereikt!

Om dit te vieren, trakteren we, in samenwerking met @restauranthemelenaarde in Utrecht, één gelukkige winnaar op een uniek 4-gangen luncharrangement voor twee. Laat je verwelkomen met een brede glimlach door maître @marco_westra terwijl sommelier @tomappeldoorn de mooiste wijnen voor je selecteert. Chef @rene.vanderweijden en zijn team staan in de startblokken in de open keuken om de meest verrukkelijke gerechten voor je te bereiden. En natuurlijk, om deze mijlpaal in stijl te vieren, een glas champagne om mee te proosten! 🍾

Belangrijk om te weten: naast hun befaamde diner biedt @restauranthemelenaarde vanaf 21 september 2023 ook een voortreffelijke lunch aan. Naast de vrijdagmiddag is er dan ook gelegenheid om te komen lunchen op donderdagen en zaterdag. En daar mag jij dus wellicht van gaan genieten!

Doe je mee? Dit moet je doen om kans te maken:
1️⃣ Like dit bericht!
2️⃣ Tag je favoriete lunchpartner
3️⃣ Volg zowel @AndGrapesnl als @restauranthemelenaarde
4️⃣ Voor een dubbele kans: deel dit bericht in je stories en vergeet ons niet te taggen!
Op 10 september wordt de winnaar bekendgemaakt. SUCCES! 🍾


Aroma's

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Volg ons op
instagram

andgrapesnl