Wat doe jij tussen kerst en oud en nieuw? Kom naar After Dinner Sip X AndGrapes!

Na het grote succes van Nacht van de Wijn komt organisator Meisjes van de Wijn met een nieuw wijnfestijn in Utrecht. Op 28 en 29 december vindt After Dinner Sip plaats, het festival waarmee je de loze dagen tussen kerst en oud en nieuw perfect mee kan doorbrengen. Voor degene onder ons die het hele jaar hebben uitgekeken naar kerst met alle gezelligheid, knusse lichtjes en lekker eten is dit het ideale feest om de leegte te vullen. En voor iedereen die kerst het liefst in zijn geheel overslaat vanwege al die vermoeiende familielieden, is After Dinner Sip de perfecte uitlaatklep om weer helemaal tot rust te komen. Het festival vindt plaats in een van Utrechts meest kenmerkende evenementenlocatie: de historische gevangenis De Lik.

Proef, dans, feest, geniet

Om het beste uit deze donkere dagen te halen wordt tijdens het wijnfestival alles uit de kast gehaald. Geniet van de heerlijke sfeer van een kerstmarkt met glühwein, spectaculaire sabreerlesjes, en meer dan 50 wijnen om te proeven. Je kan dansen op de meest swingende deuntjes in de silent disco en je helemaal volproppen met zalige oliebollen. Maar daar houdt het nog niet op! Ook AndGrapes is weer aanwezig op het festival, inclusief de oh zo geliefde FEBO-muur met de lekkerste kerst en oud en nieuw snacks (uiteraard voorzien van de beste wijnspijs tips). Zijn je voetjes even uitgeput van de silent disco? Kom dan even bijkomen in onze AndGrapes lounge area met je glaasje (of flesje) wijn. En voor de echte enthousiastelingen onder ons geven we weer een te gekke oud en nieuw workshop!

Proef het verschil tussen oud en nieuw

Oud en nieuw workshop? Nee, dat gaat niet over welke champagne het hardste popt om 12:00. Als je goed schudt, poppen ze namelijk allemaal even hard. Wij leren je alles over het spectaculaire contrast tussen de oude en nieuwe wereld, hoe tijd wijn kan beïnvloeden en hoe je je smaakpapillen voor de gek kan houden met deze kleine trucjes. Die wil je dus zeker niet missen!

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Koop dan hier snel je kaartjes en vergeet niet de workshop te boeken!

Aroma's

No items found.
No items found.
No items found.

Volg ons op
instagram

andgrapesnl