De leukste apps voor de wijnliefhebber

Uren schaamteloos scrollen... We zijn er allemaal weleens schuldig aan. Maar wil je die tijd dat jij vierkante ogen aan het kweken bent, even nuttig gebruiken om je wijnkennis wat up te spicen? Dat snappen wij natuurlijk! Voor jou daarom vier apps op een rij die jou daarbij helpen.

1.    Delectable wine

Maak een ​​foto van een wijnetiket en krijg direct de ratings en beschrijvingen. Daarnaast kan je je favorieten wijnen opslaan en over je favoriete wijn leren van ’s werelds toonaangevende wijnmakers, sommeliers en wijn critici.

2.    WineStein

Heb je interesse in wijn, maar vind je het allemaal best ingewikkeld? Wil je graag alles weten over je favoriete wijnen of je wijnkelder? WineStein helpt je en ontraadselt de ingewikkelde wereld van wijn en eten. Altijd bij de hand en klaar om de juiste keuzes te maken. Dit zal je leven als wijnliefhebber flink veraangenamen. 

3.    Vivino

Met 50 miljoen gebruikers is Vivino de grootste wijn-app en marktplaats voor wijn ter wereld. Met Vivino kan iedereen, waar dan ook, optimaal van wijn genieten. Vivino geeft wijnliefhebbers toegang tot onafhankelijke informatie over wijn, afkomstig van een community met miljoenen leden. 

4.    WSET wine game

Of je nu een wijnliefhebber bent die voor je plezier proeft of een professionele proeverij voor je werk, deze app helpt je om gestructureerde en consistente proefnotities voor wijnen te maken en op te slaan.

Te downloaden voor Android en Apple

Aroma's

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Volg ons op
instagram

andgrapesnl