Alle partners

Alle partners

Wijnwinkel (online)

Vinify

Wijnwinkel (online)

Vinify

Bij Vinify vind je uitsluitend de mooiste wijnen uit de betere restaurants en wijnbars.

Bij Vinify vind je uitsluitend de mooiste wijnen uit de betere restaurants en wijnbars.

Bezoek website

Producten

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Bij Vinify draait alles om bijzondere wijnen die ze met liefde bij jou thuis brengen. Als onderdeel van wijnimporteur LFE, zijn ze al meer dan 50 jaar gepassioneerd bezig met wijnen en hebben ze een hechte band opgebouwd met wijnhuizen over de hele wereld. Ze gaan rechtstreeks naar de bron om jou een unieke selectie te bieden.

Restaurantkwaliteit in eigen huis

Op Vinify ontdek je een zorgvuldig samengestelde verzameling wijnen uit hun horeca-assortiment. Zij zorgen ervoor dat jij de kwaliteit van een restaurant in eigen huis kan halen. Met een verscheidenheid aan kwaliteit word je bij Vinify niet overspoeld door een onduidelijke hoeveelheid aan keuzes. Ze hebben alleen de allerbeste en allerlekkerste wijnen. Stel je voor, slechts 2 of 3 wijnen uit een bepaalde streek of druivensoort die je laten genieten van hun verfijning, complexiteit en unieke smaken. Deze wijnen zijn ware pareltjes, waarvan velen perfect samengaan met heerlijke gerechten. Denk aan een sappige steak met een krachtige Cabernet Sauvignon, een romige pasta met een elegante Chardonnay, of een zomerse salade met een verfrissende rosé. Vinify selecteert wijnen die je smaakpapillen een waar feestje geven.

Spijs it up

Maar Vinify gaat verder dan alleen wijn. Ze begrijpen dat wijn en spijs onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, net zoals in restaurants. Daarom delen ze graag hun kennis en geven ze volop suggesties om de perfecte combinaties te maken. Ze willen dat jij het restaurantgevoel gewoon thuis kunt ervaren, zonder een sterrenchef te zijn. Of je nu een eenvoudig gerecht op tafel zet of een culinair meesterwerk creëert, met de wijnen van Vinify maak je van elke maaltijd een bijzonder moment.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook een digitale sommelier voor je klaarstaan. Deze slimme tool helpt je bij het maken van de juiste keuze, of je nu een gerecht wilt complementeren, een gezellige borrel wilt organiseren of een wijn cadeau wilt doen. Zij wijst je de weg door het uitgebreide aanbod, zodat je met vertrouwen en gemak jouw perfecte wijn kunt vinden.

Proeven maar!

Het mooie is dat je alle wijnen per fles kunt bestellen. Zo stel je eenvoudig je eigen proefpakket samen en ontdek je nieuwe smaken, streken en druivensoorten. Vinify brengt bijzondere wijnen rechtstreeks bij jou thuis, zodat je kunt genieten van een goed glas wijn en een unieke ervaring kunt beleven. De perfecte manier om zoveel mogelijk te proeven, zonder dat je direct een hele fles hoeft te kopen!

Beluister nu ook de Vinify podcast! 

No items found.