Alle partners

Alle partners

Wijnwinkel (online)

Doos Wijn

Wijnwinkel (online)

Doos Wijn

Doos Wijn: Proef het avontuur en ontdek de verborgen parels van de wijnwereld, voor de ultieme wijnervaring bij elk glas

Doos Wijn: Proef het avontuur en ontdek de verborgen parels van de wijnwereld, voor de ultieme wijnervaring bij elk glas

Bezoek website

Producten

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Ben jij een echte wijnliefhebber die graag meer wil ervaring wil opdoen in het proeven van wijn? Maar kom je zelf niet verder dan de grote namen in de wijn, die ook nog eens veel te duur zijn? Lees dan vooral eventjes verder, want dan is Doos Wijn zeker wat voor jou.

Waar het allemaal begon

Het begon bij eigenaar Dominique met een passie voor wijn-spijs die hij als chef-kok ontwikkelde. Zo ging hij zich steeds meer verdiepen in de wondere wereld van wijn en deed hij inspiratie op in prachtige wijnlanden als Italië en Frankrijk. Het viel hem op dat hij tijdens zijn wijnreizen vaak alleen langs de grote wijnnamen kwam, terwijl er juist zoveel bijzondere, maar kleinere wijnboeren waren. Deze verborgen schatten wilde hij graag met mede-liefhebbers delen en daarom begon hij zijn eigen wijnhandel: Doos Wijn. Hoewel de wijnboeren waar Dominique zijn wijnen vandaan haalt niet altijd even zichtbaar zijn, verdienen ze absoluut erkenning voor de prachtige producten die ze maken. Het assortiment van Doos Wijn bestaat dus uit bijzondere en verrassende wijnen van wijngaarden die stuk voor stuk verborgen pareltjes zijn.

Verborgen Pareltjes

De wijnen van Dominique worden zo samengesteld dat ze je niet alleen verrassen, maar ook inspireren om voor betere wijn te kiezen. Zo worden ze lokaal geïmporteerd uit Europa, met het oog op duurzaamheid én natuurlijk hun knetterende kwaliteit! Daarbij hebben alle wijnen een mooi verhaal, zodat ze de ultieme ervaring bieden. Voor de horeca en vakhandel bieden ze trainingen aan, zodat de gehele ervaring van de wijn goed overgebracht kan worden. Organiseer je een event? Dan kan Doos Wijn jouw event van wijnen voorzien. Of je nu een wineflight wil of uitgebreide proeverij. Of dat je simpelweg de tips en tricks wil weten van het uitschenken en presenteren van de wijn. Doos Wijn kan je hier allemaal mee helpen. En als dat nog niet genoeg was, kun je hier ook je relatiegeschenk laten verzorgen.

No items found.