TICKETALERT: Nacht van de Wijn 🍷

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober wordt het FUNKY in wijnland! Héél veel glazen, méér dan 200 wijnen, lekkere hapjes en een hele toffe locatie. Struin tussen standjes met wijnlessen uit alle hoeken van de wereld en leer op een toegankelijke manier over wijn(makers). Of je nu de 'wijnencyclopedie' bent of gewoon zin hebt in een feestje, de "Nacht van de Wijn" is the place to be.

Wat zie je voor je als ik ‘Wijnwalhalla’ zeg? Waarschijnlijk een onbeperkte hoeveelheid wijn, in alle vormen en maten? Rood, wit, rosé, oranje, bubbels en alles wat daar tussenin en buiten valt. Maar dat is natuurlijk niet alles, want wat we bij AndGrapes maar al te goed begrijpen, is dat wijn meer is dan alleen een drankje, het is een emotie en ervaring die het best tot zijn recht komt met een aantal verschillende elementen: goddelijke hapjes, swingende muziek en het allerbelangrijkste, de gezelligheid van vrienden, familie en mede-wijnliefhebbers.

Al die elementen zijn in volle aanwezigheid te vinden in de Werkspoorkathedraal. Van kaas tot oesters en van disco tot masterclasses. Masterclasses? Ja, inderdaad! Ook als je nog geen connaisseur bent kun je je wild vermaken op deze avond en met meer kennis aan het einde van de avond je bedje opzoeken. Er zijn meerdere masterclasses georganiseerd waarin je verschillende thema’s binnen de wijn kan ontdekken. Wijnmakers uit Argentinië en Zuid-Afrika hebben de overtocht naar ons continent gemaakt om jou alles over hun wijnen te vertellen.

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk zover is? Koop nu alvast je kaartje!

Aroma's

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Volg ons op
instagram

andgrapesnl