Let's cheers! Er komt een nieuwe wijnbar in Utrecht

In het straatje van: nieuws waar we heel blij van worden. Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een bijdehand jong zusje bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar waar wijnen van over de hele wereld de glazen vullen. Van de hidden gems tot de bekende regio's, genoeg keuze voor jou.

Wat heb je nodig voor een goede brainstorm? Precies. Een paar goede glazen wijn. Wat zouden ze kunnen met die extra ruimte naast het restaurant? De vraag die op tafel lag voor het team van Hemel en Aarde.

Een plan dat begon met "We maken het gewoon gezellig en zetten er wat goede dozen wijn neer’ veranderde in ongeveer een jaar in een groter idee: een bijdehand zusje voor ’t restaurant Hemel en Aarde." Een mix van klassiek, funk en eigenzinnigheid, dit zie je ook terug op de sneak peek beelden van het interieur.

Het sommeliersteam verzamelt flessen van over de hele wereld. Van verborgen parels van kleine producenten, tot de bekende grootheden. Bestel dat glas ‘gegarandeerd goed’ of ontdek juist hele nieuwe dingen. Elk seizoen zullen de wijnen veranderen, net als de snacks, uit de keuken van chef Rene van der Weijden, die de wijnen goed zullen begeleiden.

Reserveren? 
Daar wil je natuurlijk bij zijn. Wijnbar Hemel & Aarde opent haar deuren half mei aan de Keistraat 8, na een frisse verbouwing. Reserveer nu alvast je plek via wijnbarhemel-aarde.nl, of voor de spontane bezoeker houdt Wijnbar Hemel & Aarde natuurlijk ook altijd een plekje vrij.

Aroma's

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Volg ons op
instagram

andgrapesnl