Drie cadeautips wat jij aan een wijnliefhebber kan geven voor kerst

Vind jij het ook altijd zo lastig om een cadeau te vinden voor je familieleden of vrienden? Of het nu voor kerst is, voor een verjaardag of als housewarming cadeau. Als je weet dat iemand niet vies is van een glaasje wijn, zit je natuurlijk altijd wel veilig met een leuk flesje. Maar met deze tips kun je zelfs de meest doorgewinterde wijnliefhebber blij verrassen!

1. Champagne Wine Puzzel

Niet alleen kun je je wijnkennis vergroten door met neus door de puzzelstukjes te zoeken en de regio uit je hoofd te leren kennen. Er is bijna geen rustgevendere activiteit om de feestdagen door te komen met je vrienden, familie of in alle rust alleen dan puzzelen.

2. Decanteer set

Decanwattes? Decanteren! Extra lucht bij de wijn toevoegen, zodat deze nog lekkerder wordt. Echt een must-have voor elke wijnliefhebber. En het leuke is dat deze apparaten in hele gekke en leuke vormen te koop zijn! Van een simpele vinoglobe, tot een heus laboratorium aan draaiende kolkjes. Zo zorg je er niet alleen voor dat je wijn lekkerder smaakt, je kunt je gasten ook nog eens vermaken met elk glas dat je extra inschenkt.

3. Wijnproeverij met z’n allen

Heel eerlijk, het leukste cadeau is vaak toch een ervaring die je samen kan doen. Koop dat lekkere flesje wijn als symbool en schijf een leuk kaartje (als je deze in de vorm van druiven knutselt, ziet het er direct wat spectaculairder uit). Boek die wijnproeverij of organiseer hem zelf. Zo kunnen jullie samen gieren van het lachen en heel veel leren over wijntjes drinken!

Aroma's

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Volg ons op
instagram

andgrapesnl