Alle partners

Alle partners

Horeca

Beautanica

Horeca

Beautanica

Beautanica, Zwolle's botanisch toevluchtsoord voor verrukkelijk eten, prijswinnende wijnen en onvergetelijke momenten!

Beautanica, Zwolle's botanisch toevluchtsoord voor verrukkelijk eten, prijswinnende wijnen en onvergetelijke momenten!

Bezoek website

Producten

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text

Heading

text
No items found.
No items found.

Beautanica is dé plek in Zwolle waar je kan lunchen, borrelen en dineren in prachtige Botanische sferen.

Waar het allemaal begon

Beautanica is opgericht door eigenaren Robbie en Manon. Zij mistten een plek in hun stad Zwolle waar de borrel feilloos overging in het diner. Waar je niet bang moet zijn dat je geen tafeltje meer zou kunnen krijgen als je last minute toch besloot om langer te blijven; omdat het zó gezellig was. Op de Ossenmarkt 9 zit een plek waar je laagdrempelig kan dineren of intiem kan borrelen. Dat ze ook nog eens volledig op groene energie werken, maakt dat dit een plek is waar al je zorgen verdwijnen. Wie wist dat verantwoord bezig zijn zo makkelijk en sfeervol kan zijn!

Een echte wijnwand

Om deze laagdrempelige en knusse sfeer af te maken, hebben ze maar liefst 64 wijnen beschikbaar in hun wijnwand. Deze zijn makkelijk te proeven in kleine glaasjes en kan iedereen zelf bedienen. Laad je pas op en zoek de lekkerste en leukste wijnen uit op basis van de proeflijst, het advies van de medewerkers of omdat de fles er zo leuk uitziet! Alle wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen door de vinologen van Beautanica en komen van de beste wijnhuizen ter wereld. Veel van de wijnen zijn internationaal in de prijzen gevallen. Echte kwaliteit dus.

C'est Beau(tanica)

In het laagdrempelige restaurant organiseren ze ook speciale wijnproeverijen, high wines, high beers en high cocktails, die op aanvraag iedere dag beschikbaar zijn. Zo kun je je op alle gebieden laten adviseren en de uniekste smaken ervaren die Beautanica met zorg heeft uitgekozen. Maar ook voor persoonlijke evenementen is deze prachtige locatie ideaal voor de ultieme ervaring. Als dat nog niet genoeg is, organiseren ze ook hun eigen boottochten door de historische grachten van Zwolle, inclusief wijnproeverij.

Ben jij dus op zoek naar een plekje in Zwolle waar je laagdrempelig, sfeervol en milieubewust kan genieten van heerlijke wereldwijnen met een culinair hapje erbij? Dan is Beautanica de ideale locatie.

No items found.